responsive web design software
malka.dk

MALKA.DK

Dette er mit hovedside på dansk. Psykologi, personlig udvikling, kommunikation. På nettet siden 1996. 

Jeg har til tiders været mindre aktiv på siden, men den har holdt nu i mange år og du vil finde spændende nyheder, tekster og oplysninger om psykologiens verden.

hackademi.com

HACKADEMI.COM

Vil du lære at hacke? Vil du lære, hvor du kan downloade programmer og hvordan man hacker? 

Vil du vide hvordan hackerne gør? Og især, vil du vide hvad du skal gøre for at beskytte dig (udover 'download nyeste patch)? Så er hackademi stedet, hvor det sner!

hackerguiden

HACKERGUIDEN.COM

Jeg skrev hackerguiden første gang i 2006. Så ville Libris gerne udgive den og lige i det sidste øjeblik fik de kolde fødder og sagde nej. Så jeg udgav den selv.

Den er nu på tredje udgave (hackerguiden 2.013) og har sin egen hjemmeside indtil den 30/10-2016 hvor den bliver slået sammen med hackademi.com

Wifibogen.com

WIFIBOGEN.COM

Da hackerguiden havde sin egen hjemmeside, da jeg skrev min bog om at hacke igennem en wi-fi-netværk, så fik bogen også sin egen hjemmeside.

Men det er lidt overkill så når domænet udløber, den 16/08-2016 vil wifibogen blive sammenlagt med hackademi.com

Fejl40.info

FEJL40.INFO

Denne bog, med egen domæne, er om psykologien bag hacking. Det er mere om social-engineering og om hvordan man fupper folk ... Fordi den største sikkerhedshul befinder sig altså 40 cm fra skærmen!

Det er også en af hackademi-bøgerne og den bliver også slået sammen med hackademi.com når den udløber, den 14/08-2016.

nytestamente

NYTESTAMENTE

Det Nye Testamente ... fortæller man virkelig alt?

Nope!

Der er tre dele i denne blog (men det kan man ikke så godt se længere da jeg har ladet domænet gå og den er nu på blogger.com): 1) Hvis Jesus havde eksisteret, 2) Hvis Jesus ikke har eksisteret og 3) Messias ifølge Bibelen (hint: Det er IKKE Jesus).

Dagensvits.com

DAGENSVITS.COM

Det her er en vits hjemmeside som jeg har haft i mindst ti år. Flere tusind vitser, sjove billeder, få film (der er for ofte problemer med rettigheder)...

Der var oprindeligt en mailing-liste associeret til siden, det er der ikke længere, men du kan finde Dagensvits på Facebook.

Vil du bruge nogle timer på at grine, her er knappen du skal trykke på.

cylle.com

CYLLE.COM

Det her er mit legeplads. Mit fristed, så at sige. Det er min blog, slet og ret.

Så denne bruger jeg som en ganske almindelig blog. Jeg fortæller om det jeg gør, hvis jeg skriver en ny bog, om mine rødder, dagligdagen ...

Cirka alt mellem himmel og jord.